Primark Rotterdam Alexandrium

Door grote succes heeft de Primark twee vestingen in Rotterdam zitten. Primark Rotterdam Alexandrium en de Primark Zuidplein. De Primark in Alexandrium is gevestigd in het Alexandrium Shopping Center welke te vinden is op de Korte Poolsterstraat 2. Deze shopping center is een garantie voor veel winkel plezier. De grote fans rennen natuurlijk eerst naar de Primark. Vervolgens kun je je gaan vermaken met andere winkels. Modeketens, persoonlijke verzorging winkels, elektronica zaken en meer. Ook kun je er gezellig een hapje en een drankje doen met de vele horeca gelegenheden. Doordat het overdekt is kun je er ook in de koude winterdagen terecht.

De Primark Rotterdam Alexandrium is misschien wel één van de bekendste vestiging. Het was de allereerste Primark in Nederland. Niemand wist toen dat deze mega modeketen zo’n succes zou worden. De opening van de eerste vestiging op 1 december 2008 was een groot succes waardoor ons land steeds meer en meer Primarks op verschillende locaties krijgt. Primark Rotterdam Alexandrium heeft twee verdiepingen. Als we binnen komen zien we vele goedkope dames items. Van jassen tot broeken, van shirts tot truien, van rokken tot jurken en nog veel meer. Ook kun je op de eerste verdieping bijpassende accessoires shoppen, zo is je outfit helemaal compleet. De volgende verdieping is ingericht voor de mannen en kinderen. Deze kunnen hier terecht voor goedkope kleding en accessoires. Ook woonaccessoires zijn te vinden.

Ben je van plan om de Primark Rotterdam Alexandrium te bezoeken? Dan raden wij je aan om je auto te parken in parkeergarage Zuid of Noord. Als je met de trein komt hoeft je gelukkig niet lang te lopen. Binnen enkele minuten staat je al bij de Primark.

Openingstijden Primark Rotterdam Alexandrium

De Primark is van maandag tot en met donderdag geopend tot 19:00. Vrijdag is het koopavond en kun je je mode spullen aanschaffen tot 21:30.

Maandag: 11:00 tot 19:00
Dinsdag: 09:00 tot 19:00
Woensdag: 09:00 tot 19:00
Donderdag: 09:00 tot 19:00
Vrijdag: 09:00 tot 21:30
Zaterdag: 08:30 tot 18:00
Zondag: 12:00 tot 17:30

Adres en contactgegevens Primark Rotterdam Alexandrium

Poolsterplein 100
3067 LW Rotterdam
Zuid Holland, Nederland

Telefoon: 0031 10 420 1211