Primark

De Primark is één van de grootste modeketens die we kennen. Het snelgroeiende bedrijf heeft wereldwijd 341 winkels. Waarvan er 19 in Nederland zitten. Naast ons land vind je de winkel ook in het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Polen, Spanje, Duitsland, Portugal, Italië, België, Slovenië, Frankrijk en in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Ierland. In dit land werd ook de eerste vestiging geopend. Deze was te vinden in Dublin in Mary Street. De Primark is een modeketen die budget kleding en schoenen aanbiedt. Ook vind je accessoires tegen lage prijzen. Doordat het bedrijf zijn producten koopt bij de allergoedkoopste leveranciers die met de goedkoopste stoffen werkt kan de keten zijn producten goedkoop aanbieden. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen hier terecht. Vaak hebben de vestingen meerdere verdiepingen. 

Primark winkels in Nederland
De Primark kent een gigantische groei zo ook in Nederland. Op dit moment heeft ons land maar liefst 19 vestingen. Deze zijn vooral gevestigd in de grote steden. Rotterdam heeft momenteel twee vestigingen en goed nieuws voor de havenstad; er komt er nog één bij. Verder vind je filialen in Alkmaar, Almere, Arnhem, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Hoofddorp, Nijmegen, Venlo, Zaandam en als laatst Zoetermeer. De verwachting is dat er in de toekomst alleen maar meer winkels zullen volgen. Op onze website vindt je voor iedere filiaal apart uitgebreide informatie.

Online winkelen bij de Primark
Online je favoriete kleding items shoppen in de webwinkel van de Primark is op dit moment helaas nog geen feit. Zeker in deze tijd is dat apart te noemen. Toch zit er een goede reden achter. Door de enorm lage prijzen zijn de kosten van een webwinkel niet te combineren. Hierdoor zou de modeketen zijn prijzen moeten verhogen en dat is waar niemand op zit te wachten. Uitgesloten dat er een webwinkel komt is zeker niet uitgesloten maar op dit moment moeten we het doen met de fysieke winkels.